LinkedInInstagramFacebookE-mail info@riders4seasons.seTelefon 0705222021

Efterfrågan var utgångspunkten

Når vi grundade Riders4Seasons var utgångspunkten en stor efterfrågan på gummigranulat för ridbanor i Danmark från ryttare som hade provat det utomlands.

Därför började vi undersöka marknaden. Ridbanor med gummigranulat är vanliga i England och USA och ses också på andra håll i Europa. Här är erfarenheterna goda och därför bestämde vi oss för att rulla ut projektet i Danmark.

Vi hittade snabbt en dansk tillverkare vars produkt är miljögodkänd. Därmed hade vi skapat grundvalen för vårt företag!

I oktober 2018 gick vi ut med marknadsföring av vår produkt. Med ett antal ryttare och ägare av ridbanor i ryggen har vi sedan sålt EcoFlexPro gummigranulat för ridbanor.

Gensvaret på produkten har varit överväldigande. Vi har blivit hälsade av entusiastiska ryttare som ger oss positiv återkoppling om att deras ridningsupplevelse har förbättrats efter att de har bytt till EcoFlexPro toppskikt. Det är bättre för hästarna och för ryttarna som nu kan rida utomhus året runt.

Om du vill lära känna oss bättre eller höra mer om underlaget kan du träffa oss på hästutställningar runt om i landet. Vi deltar bland annat på mässan "Häst och Ryttare" i Herning. På mässorna kan du få all information om produkten - och du kan se vem vi är.

Du är också alltid välkommen att kontakta oss. Vi har testbanor på flera ställen i landet.